Pielea este organul cel mai mare al organismului nostru care se intinde pe cea mai larga suprafata. Aceasta are o multime de functii prin care se enumara atat cea de protectie cat si cea de detoxifiere.

Calitatea pielii tale este data de starea de sanatate interna a organismului. Astfel atunci cand iti apare ceva ce te deranjeaza pe piele, fie ca sunt niste cosuri, pori dilatati, alunite, eczeme, dermatite sau alte boli de piele, prima intrebare care trebuie sa ti-o pui este ce se intampla in acest moment in interiorul tau si mai ales in sufletul si mintea ta – pentru ca de acolo porneste orice boala.

Produsele si tratamentele aplicate in exterior, care ne ajuta sa ne mentinem pielea cat mai tanara sunt si ele un ajutor atunci cand vrem sa ne rezolvam o problema a pielii sau pur si simplu sa aratam mai bine. Cu toate acestea nu uita ca daca nu ai identificat cauza si nu ai rezolvat-o, putin probabil ca un tratament aplicat pe piele va insemna si rezolvarea absoluta.

In aceasta categorie o sa gasesti informatii despre cum sa citesti mesajele pielii si ce incearca aceasta sa iti comunice pentru a identifica cat mai usor cauza cat si multe remedii naturale cat mai putin invazive care sa te ajute sa ameliorezi problema sau chiar sa o rezolvi. 

 

 

Nothing Found

It seems we can’t find what you’re looking for. Perhaps searching can help.