Stilul alimentar este unul dintre factorii care influenteaza in mare masura felul in care ne simtim, actionam, ne vindecam si raspundem la tot ce vine spre noi din mediu inconjurator. Partea cea mai frumoasa este ca acesta este unul dintre putinii factori pe care ii putem controla.

Am fost invatati gresit sa credem ca genetica este cea care ne determina cursul vietii, ca suntem prinsi in capcana genelor pe care le-am mostenit. Adevarul este ca fiecare dintre noi este purtator a zeci de sute de gene, dar totusi traim experiente diferite. Explicatia este ca nu genele sunt cele care ne determina o predispozitie spre o anumita stare (obezitate, diabet, cancer, depresie, etc.) dar modul in care ele se exprima ca si raspuns la stimulii din mediul inconjurator. Cu totii avem gena violentei in noi, dar acest lucru nu inseamna ca suntem cu totii violenti.

Traim in era in care bolile cronice au luat avant iar medicina conventionala nu mai da rezultate pentru ca continua sa trateze simptomatic, fragmentat si incomplet bazandu-se pe modele de tratamente de succes a bolilor infectioase, acute. Dar din pacate modificarile patologice la nivel de celula nu pot fi rezolvate si privite ca un virus sau o bacterie asupra caruia exista un tratament bine tintint.

Este momentul sa intelegem ca suntem o unitate, un tot intreg si orice dezechilibru isi are o cauza, chiar daca aceasta este uneori greu de identificat. Dar odata identificata e ca si rezolvata. Tratand simptomatic nu facem decat sa prelungim agonia. Anume din acest motiv rata de succes al tratamentelor conventionale este atat de mica, dietele nu functioneaza iar bolile evolueaza.

Abordarea HOLISTICA priveste organismul uman in ansamblu si modul in care mediul inconjurator il influenteaza.

Sedinta de Consiliere Nutritie Holistica si Lifestyle Coach a fost conceputa sa cuprinda cat mai multe aspecte ale vietii umane. Aceasta nu se concentreaza doar pe stil alimentar, diete, detox ci si pe gandire, emotii, credinte, tipare, comportamente, relatii si multe altele.

Pentru ca nu suntem doar corpul fizic pe care il vedem iar alimentele au si ele o energie si o vibratie care ajunge sa influenteze atat corpul eteric, mental cat si cel aastral care impreuna ne contureaza existenta in aceasta dimensiune.

Obiectivul principal al sedintei de consiliere este DE A CREA SI DEZVOLTA COMPORTAMENTE PE VIATA SI NU A PRESCRIE DIETE! Tocmai din acest motiv veti avea o experienta diferita care o sa va ajute sa va schimbati stilul de viata. Veti trece printr-un complex proces de evaluare si in functie de obiectivele fiecaruia se va decide impreuna asupra schimbarilor ce pot fi implementate care sa va aduca echilimbru si armonie in viata voastra.

NU MAI ASTEPTA! ESTE MOMENTUL SA FACI O SCHIMBARE!
PROGRAMEAZA ACUM PRIMA SEDINTA DE CONSILIERE NUTRITIE HOLISTICA SI LIFESTYLE.

PROGRAMEAZA-MA!