Hello,

Ma numesc Cristina Catlabuga si sunt pasionata sa traiesc frumos! Acum aproximativ 5 ani (si mai exact in februarie 2016) am trait evenimente care au accelerat brusc si ireversibil un carusel de schimbari care m-au impins sus pe scala evolutiva pe toate planurile. Incarcatura evenimentelor a fost de la un pol pozitiv – Nasterea pana la unul negativ – diagnosticul de Cancer de San Triplu Negativ care ar fi putut insemna sfarsitul existentei. Dar partea cea mai frumoasa atunci cand suntem constransi de extreme de acest fel este oportunitatea care ni se deschide spre schimbare, spre o alta viata, spre una total diferita, in care toate credintele vechi nu isi mai au loc si valoare. Este sansa spre o noua viata! Si am fost binecuvantata sa o primesc inca o data in aceasta dimensiune!

Eu am ales sa traiesc, pentru ca viata nu este despre Destin sau Noroc, EA ESTE DESPRE ALEGERI! Alegeri care ne aduc schimbarea! Schimbarea care ne aduce bucuria, fericirea, iubirea, echilibrul si armonia! Pentru ca mai apoi sa radiem, sa inspiram si sa schimbam ganduri, tipare, credinte si oameni!

Da, sunt vegana de peste 4 ani, dar imi place mai mult sa spun celor care ma intreaba despre stilul meu alimentar ca este unul SANATOS! Pentru ca DA, vegan nu inseamna si sanatos din pacate! Un stil de viata sanatos este dincolo de limitele corpului fizic. Acesta imbina armonios nutritia, gandul, miscarea, energia, vibratia, sufletul si spiritul si tot ce ne inconjoara. El nu este despre diete delimitate de timp (Rina, Daneza, Keto, etc.) dar DESPRE CREAREA SI DEZVOLTAREA DE COMPORTAMENTE PE VIATA!

Dupa multe, multe incercari timp de peste 4 ani de a aduce in lumina proiectul MY HEALTHY LIFESTYLE a sosit si momentul potrivit. Moment in care am ajuns eu sa fiu pregatita. Sa ofer tot ce am invatat, trait si experimentat in acesti 4 ani. Pentru ca DA, totul se intampla cu un anumit scop si intr-un anumit moment – acel potrivit!

Am adaugat la multitudinea de diplome Certificatul International pentru Nutritie Holistica si Lifestyle Coach si am deschis noi portaluri de cunoastere pe care imi doresc nu doar sa le transmit dar sa si urmaresc cum sunt in actiune schimband ganduri, comportamente, credinte si oameni!

Aici o sa gasiti o multitudine de informatii bine organizate, structurate si menite sa va ajute sa traiti frumos!

Sunt profund recunoscatoare pentru TOT ce mi se intampla si gata sa va inspir puternic sa aveti incredere ca veti reusi!

Daca doriti sa aflati mai multe despre educatia si parcursul meu profesional puteti da click aici pentru CV.

POVESTEA MEA IN CELE MAI MICI DETALII EXPUSA IN MAI MULTE SERII O PUTETI VIZIONA ACCESAND VIDEO-urile DE MAI JOS.

Cu recunostinta,

Cristina Catlabuga

Nutritionist Holistic si Lifestyle Coach

NU MAI ASTEPTA! ESTE MOMENTUL SA FACI O SCHIMBARE!
PROGRAMEAZA ACUM PRIMA SEDINTA DE CONSILIERE NUTRITIE HOLISTICA SI LIFESTYLE.

PROGRAMEAZA-MA!