POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Acest document aduce in atentia comunitatii si a vizitatorilor site-ului web “Myhealthylifestyle.ro” regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date.

Conformarea cu legislatia privind protectia datelor cu caracter personal si bunele practici in domeniu, precum si asigurarea unui climat de transparenta, siguranta si incredere reprezinta o prioritate noi.

Continutul acestei note de informare este pur informativ si nu afecteaza drepturile pe care le ofera legislatia “Utilizatorilor”privind protectia de date cu caracter personal.

Avem rugamintea sa citesti cu atentie cele expuse mai jos si sa ne contactezi la adresa de email hello@myhealthylifestyle.ro pentru orice fel de intrebare.

Iti multumim pentru vizita pe “Myhealthylifestyle.ro” si pentru increderea acordata serviciilor noastre de consiliere nutritionala si lifestyle precum si modului in care prelucram datele tale.

  1. CARE SUNT DATELE TALE CU CARACTER PERSONAL PE CARE LE PRELUCRAM

Datele cu caracter personal referitoare la tine pe care le prelucram sunt datele obtinute direct de la tine sau rezultate in urma prestarii serviciilor de Consiliere Nutritie Holistica si Lifestyle de catre Cristina Catlabuga – Nutritionist Holistic& Lifestyle Coach si Fondatoare “Myhealthylifestyle.ro”si include urmatoarele categorii de date:

1.1. Date personale cum ar fi: nume; prenume; sex; data nasterii/ varsta; cetatenie; inregistrari video (aferente sistemelor de inregistrare in momentul prestarii serviciilor noastre, camere de supraveghere video – acolo unde exista (acestea sunt indicate prin pictograme la vedere); cod numeric personal (CNP); restul informatiilor din actul tau de identitate (inclusiv data emiterii, data expirarii actului, locul nasterii).

1.2. Date de contact cum ar fi: adresa de domiciliu/resedinta; numar de telefon mobil/fix; adresa de email.

1.3.Date medicale (date cu caracter personal sensibil)cum ar fi: simptome; boli anterioare; analize si medicamente administrate in trecut si in prezent; grupa sangvina; planul de nutritie personalizat realizat pentru tine in urma sedintei de consiliere, alte date din dosarul medical privind internari, inclusiv date despre istoricul medical al familiei tale, date biometrice, alte informatii pe care le oferi cu privire la membrii familiei tale si la relatiile tale de rudenie care sunt relevante pentru succesul sedintei de Consiliere Nutritie Holistica si Lifestyle.

1.4.Detalii de plata, cum ar fi: adresa de facturare; numarul contului bancar sau al cardului bancar/cod IBAN; numele si prenumele titularului contului bancar sau al cardului bancar (poate fi altul decat al tau daca altcineva a efectuat plata unei facturi in numele si pentru tine); data de la care cardul bancar este valabil; data expirării cardului bancar.

1.5. Detalii profesionale, cum ar fi: angajator, poziție, marca angajat, numar de identificare.

1.6. Opinii si sesizari (pot include date sensibile), cum ar fi: orice opinii si sesizari pe care ni le transmiteți sau orice opinii pe care le postezi public despre noi pe retelele de socializare (social media) sau pe care le faci cunoscute pe alte canale publice.

1.7. Date referitoare la achizitii si interactiunea cu site-ul „Myhealthylifestyle.ro”si in timpul consilierii nutritionale si lifestyle, cum ar fi: evidente si istoricul serviciilor prestate de noi si accesate de „Utilizator”.

1.8. Date referitoare la adresa de IP sau alte date tehnice cum ar fi: tipul de browser, adresa locatiei, felul/tipul terminalului utilizat (date aferente accesarii site-urilor web sau alte aplicatii pe care le utilizezi activ).

Dupa cum ai observat este posibil sa ne furnizezi si informatii cu privire la alte persoane, cum ar fi istoricul medical al rudelor care sufera de boli cronice. Atunci cand acestea se refera la persoane identificate sau pe care le putem identifica, vom trata aceste informatii drept date cu caracter personal ale acelor persoane si le vom acorda si lor protectia necesara.

Confidentialitatea oricarui tip de informatie furnizate va fi respectata cu strictete si aceste persoane nu vor fi informate despre aceasta procesare pentru a respecta obligatia pe care o avem de secret profesional fata de “Utilizator”.

  1. SURSA DIN CARE PRIMIM DATELE CU CARACTER PERSONAL ALE “UTILIZATORILOR”

In mod general aceste date cu caracter personal ne sunt communicate direct de catre“Utilizator” in momentul in care doreste sa beneficieze de serviciile de consiliere nutritionala si lifestyle si completaza formularul de comanda si celelalte chestionare necesare evaluarii stilului de viata al “Utilizatorului” la prima sedinta cat si ulterior daca este cazul sa se completeze cu informatii relevante tabloul de ansamblu privind stilul de viata al “Utilizatorului”.

Incercam in mod constant sa pastram datele „Utilizatorilor”cat mai corect si la zi. Pentru aceasta desfasuram in mod continuu o companie de actualizare a datelor „Utilizatorilor”.

  1. TEMEIURILE LEGALE PE BAZA CARORA PRELUCRAM DATELE TALE

Temeiurile legale pentru care prelucram datele tale cu caracter personal (altele decat datele sensibile).

Prelucram datele tale cu caracter personal, altele decat datele sensibile, pentru prestarea serviciilor noastre sau, daca este cazul, pentru a putea incheia un contract cu tine, la cererea ta, sau pentru a executa un contract incheiat cu tine (prin care ne obligăm iti prestam serviciile noastre).

In ceea ce priveste comunicarile noastre de marketing, prelucram datele tale pe baza consimtamantului obtinut inainte de prelucrare pentru acest scop specific.

Putem prelucra datele tale pentru indeplinirea obligatiilor noastre de arhivare, a obligatiilor de a comunica unor autoritati publice, la cerere, anumite informatii sau a altor obligatii legale.

De asemenea, sunt cazuri in care prelucram datele tale in temeiul interesului nostru legitim, de exemplu cazul in care iti comunicam informatii necesare pentru protejarea stilului de viata.

Temeiurile pentru care prelucram datele tale sensibile cu caracter personal.

Avand in vedere specificul activitatii noastre (prestare de servicii de Consiliere Nutritie Holistica si Lifestyle), este normal sa colectam si sa prelucram si datele tale sensibile cu caracter personal.

Vom realiza aceste prelucrari pe baza urmatoarelor temeiuri juridice:

  • Atunci cand prelucrarea este necesara in scopuri legate de evaluare a stilului de viata si a crearii un ui plan alimentar si comportamental personalizat.
  • In situatia in care apar litigii pe care nu le putem solutiona impreuna pe cale amiabila, este posibil sa prelucram datele tale sensibile (de exemplu, rezultatele analizelor medicale in baza carora s-a decis un anumit diagnostic) pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept al nostru in instanta.
  1. SCOPURILE PENTRU CARE PRELUCRAM DATE CU CARACTER PERSONAL REFERITOARE LA TINE

Scopurile pentru care prelucram date cu caracter personal referitoare la tine sunt urmatoarele:

4.1. Prestarea serviciilor de consiliere nutritionala si lifestyle disponibile pe „Myhealthylifestyle.ro”, comunicarea cu tine cu privire la serviciul accesat, programari, identificarea ta si istoricul serviciilor accesate, informarea ta cu privire la serviciile de consiliere prestate, implementarea sau schimbarea procedurilor operationale a spatiului unde se va presta serviciul care au un impact asupra modalitatii de desfasurare a activitatii de consiliere.

4.2. Comunicari de marketing. Comunicarea cu tine prin orice mijloace (de exemplu, email, telefon mobil sau fix, mesaje telefonice (SMS-uri), posta, mesaje transmise pe platformele de socializare sau in persoana) noutati privind serviciile de consiliere nutritionala, lifestyle si dezvoltare personala disponibile pe „Myhealthylifestyle.ro”, abonare la newsletter sau furnizarea unor alte informatii care te-ar putea interesa.

4.3. Gestionarea sistemelor noastre de comunicatii si IT (tehnologia informatiei). Gestionarea sistemelor noastre de comunicatii; gestionarea securitatii noastre IT; realizarea auditurilor de securitate asupra retelelor noastre IT, emiterea de rapoarte catre institutiile abilitate sau repararea unor erori de sistem. Indeplinirea obligatiilor noastre legale cu privire la arhivare, sanatate, securitate, tinerea evidentelor si a altor obligatii pe care legislatia le impune.

4.4. Gestiunea financiara. Eliberarea bonurilor, a facturilor si a chitantelor catre tine; primirea platilor de la tine inclusiv inregistrarea platilor efectuate de alta persoanain numele tau; recuperarea debitelor de la tine (inclusiv prin intermediul companiilor specializate in recuperarea de creante – detalii mai jos, la secțiunea referitoare la transmiterea datelor cu privire la tine); restituirea unor sume de bani catre tine; transmiterea de notificari; trimiterea in instanta; elaborarea de rapoarte financiare/operationale, a rapoartelor de activitate si emiterea situatiilor financiare/cu privire la contracte.

4.5. Soluționarea litigiilor. Formularea de cereri si de aparari inaintea autoritatilor publice si a altor entitati care solutioneaza litigii.

4.6. Studii clinicesi alte studii. Vom cere acordul fiecarui „Utilizator” privind prelucrarea datelor in situatia in care vom efectua studii de orice fel sau vom colabora cu alte institutii sau persoane care le efectueaza.In toate cazurile datele vor fi anonimizate.

4.7. Sondaje. Realizarea de sondaje si adresarea de intrebari catre tine cu scopul de a obtine opinia ta cu privire la serviciile noastre.

4.8. Imbunatatirea calitatii produselor si a serviciilor. Identificarea potentialelor probleme cu privire la serviciile noastre existente in vederea imbunatatirii acestora (inclusiv prin realizarea de audituri); testarea noilor servicii sau a imbunatatirilor realizate asupra serviciilor noastre; soluționarea sesizarilor tale. Supravegherea locatiilor unde se vor efectua fizic serviciile noastre conform dispozitiilor legale. Sistemele CCTV montate pentru supravegherea spatiilor.

  1. CUI VOM DIVULGA DATELE TALE

De regula, datele tale cu caracter personal nu vor fi divulgate catre alte persoane, companii, organizatii din Romania sau din orice alta tara. Exista insa situatii in care este posibil sa divulgam datele tale catre entitati ale autoritatilor publice. Pentru ca fiecare caz este unul unic, nu putem oferi in acest moment informatii precise cu privire la identitatea exacta a tuturor detinatarilor posibili ai datelor tale, dar pentru o mai buna transparenta in continuare vom mentiona cateva categorii de astfel de destinatari:

5.1. Persoane fizice sau juridice care actioneaza ca persoane imputernicite pentru “Myhealthylifestyle.ro”ca prestatori de servicii in diverse domenii (servicii de operare soft-uri, servicii de plata, servicii de recuperarea de creante, servicii de arhivare sau distrugere de documente etc.), vor trebui sa respecte cerintele legislatiei care iti vor proteja drepturile tale.

5.2. Orice persoana, agentie sau instanta din Romania sau din alt stat – in masura necesara pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept al nostru sau al altei companii in instanta.

5.3. Partenerii nostri cu care ne aflam in relatii contractuale – furnizorii de servicii de marketing.

Daca prelucrarea datelor tale cu caracter personal, se va face prin intermediul unei persoane fizice sau juridice ne vom asigura ca aceasta a incheiat un act scris cu noi prin care isi asuma, printre alte obligatii pe care legislatia protectiei datelor cu caracter personal le prevede, obligatiile de a (i) prelucra datele cu caracter personal numai potrivit instructiunilor noastre scrise pe care i le-am furnizat in prealabil si de a (ii) implementa efectiv masuri pentru protejarea confidentialitatii si asigurarea securitatii datelor cu caracter personal.

Ne vom asigura, de asemenea, ca actul scris dintre noi si persoana imputernicita prevede pentru aceasta cel putin toate celelalte obligatii pe care le prevede legislatia aplicabila cu privire la protectia datelor cu caracter personal.

  1. CUI SI IN CE CONDITII VOM TRANSFERA DATELE TALE CATRE O TARA TERTA SAU ORGANIZATIE INTERNATIONALA

In acest moment nu transferam si nu intentionam sa transferam datele tale cu caracter personal sau o parte dintre acestea catre alte companii, organizatii sau persoane din state terte sau catre organizatii internationale.

Daca va fi necesar sa transferam datele tale catre vreuna dintre destinatiile de mai sus, iti vom transmite in prealabil o noua nota de informare cu privire la aceasta.

Pentru cazuri expres stabilite, in vederea efectuarii serviciilor prestate de „Myhealthylifestyle.ro”, la solicitarea expresa a „Utilizatorilor”nostri, transmitem date cu caracter personal carte centre medicale din afara Romaniei, inclusiv SUA.

  1. CAT TIMP VOM STOCA DATELE TALE

Vom stoca datele tale pentru o perioada cuprinsa intre 6 luni si 100 ani in cazul documentelor medicale. Pentru stocarea datelor tale (format electronic si scriptic), folosim serverele proprii sau ale altor companii specializate in arhivarea electronica.

  1. SECURITATEA DATELOR TALE

Pentru a ne proteja „Utilizatorii”, alte persoane ale caror date le prelucram si pe noi insine de accesul neautorizat si de modificarea, divulgarea sau distrugerea neautorizata ale datelor pe care le prelucram, am implementat urmatoarele masuri tehnice si organizatorice de asigurare a securitatii datelor cu caracter personal:

8.1. Politici dedicate. Adoptam si ne revizuim practicile si politicile de prelucrare a datelor clientilor nostri si ale altor persoane, inclusiv masurile fizice si electronice de securitate, pentru a ne proteja sistemele de acces neautorizat precum si de alte posibile amenintari la securitatea acestora.

8.2. Verificăm constant modul in care aplicam propriile politici de protectie a datelor cu caracter personal si in care respectam legislatia protectiei datelor.

8.3. Minimizarea datelor. Ne-am asigurat ca datele tale cu caracter personal pe care le prelucram sunt limitate la cele care sunt necesare, adecvate si relevante pentru scopurile declarate in aceasta nota.

8.4. Restrangerea accesului la date. Restrangem cu strictete accesul la datele cu caracter personal pe care le prelucram la angajatii, colaboratorii si alte persoane care au nevoie sa le acceseze pentru a le putea prelucra pentru noi. Toate aceste companii si persoane fizice sunt supuse unor obligatii stricte de confidentialitate si nu vom ezita saii tragem la raspundere si saincetam colaborarea cu ei in cazul in care nu trateaza protectia datelor talesi ale altor persoane cu maxima seriozitate.

8.5. Masuri tehnice specifice. Am achiztionat si utilizam tehnologii care sa asigure criptarea datelor personale ale „Utilizatorilor” nostri si ne asiguram ca securitatea datelor lor este protejata.

8.6. Efectuam back-up-uri si audituri de securitate pentru a proteja sistemele noastre de acces sau modificarea neautorizata sau accidentala a datelor talesi de alte posibile amenintari la adresa securitatii acestora.

8.7. Asigurarea exactitatii datelor tale. Este posibil ca, din cand in cand, sate rugam sa confirmi exactitatea si/sau actualitatea datelor tale cu caracter personal pe care le prelucram.

8.8. Instruirea personalului. Ne instruim si testam constant angajatii si colaboratorii cu privire la legislatie si cele mai bune practici in domeniul prelucrarii datelor cu caracter personal.

8.9. Anonimizarea datelor. Acolo unde este posibil si adecvat activitatii noastre, anonimizam datele cu caracter personal pe care le prelucram, astfel incat sa nu mai putem identifica persoanele la care acestea se refera.

8.10. Controlul furnizorilor nostri de servicii. Introducem in contractele cu cei care prelucreaza pentru noi (persoane imputernicite) sau impreuna cu noi (alti operatori – operatori asociati) clauze pentru asigurarea protectiei datelor pe care le prelucram; aceasta protectie merge cel putin pana la minimul impus de legislatie.

Desi luam toate masurile rezonabile pentru a asigura securitatea datelor tale, „Myhealthylifestyle.ro”nu poate garanta lipsa oricarei incalcari de securitate sau imposibilitatea de penetrare a sistemelor de securitate. In cazul nefericit si putin probabil in care o astfel de incalcare va surveni, vom urma procedurile legale pentru limitarea efectelor si informarea persoanelor vizate.

  1. CARE SUNT DREPTURILE TALE SI CUM LE POTI EXERCITA

Tratam drepturile pe care le ai in legatura cu prelucrarea pe care o realizam asupra datelor referitoare la tine cu maxima seriozitate. Vom continua sa luam toate masurile rezonabile pentru a ne asigura ca acestea sunt respectate.

9.1. DREPTURILE TALE

Pe scurt, drepturile tale sunt urmatoarele:

9.1.1. Dreptul de acces la date. Ai dreptul de a obtine accesul la datele tale pe care le prelucram sau le controlam sau la copii ale acestora; ai, de asemenea, dreptul de a obtine de la noi informatii cu privire la natura, prelucrarea si divulgarea acestor date.

9.1.2. Dreptul la rectificarea datelor. Ai dreptul de a obtine rectificarea inexactitatilor datelor tale pe care le prelucram sau le controlam.

9.1.3. Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”). Ai dreptul de a obtine de la noi stergerea datelor tale pe care le prelucram sau le controlam, cu exceptia situatiilor in care trebuie sa ne raportam obligatiilor legale privind pastrarea datelor cu caracter personal.

9.1.4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor. Ai dreptul de a restrictiona prelucrarea datelor tale pe care le prelucram sau le controlam.

9.1.5. Dreptul de a obiecta. Ai dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor tale de catre noi sau in numele nostru.

9.1.6. Dreptul la portabilitatea datelor. Ai dreptul de a obtine transferul catre un alt operator al datelor tale pe care le prelucram sau le controlam.

9.1.7. Dreptul la retragerea consimtamantului. In situatiile in care prelucram datele talein temeiul consimtamantului tau, ai dreptul de a iti retrage consimtamantul; poti face aceasta in orice moment, cel putin la fel de usor cum ne-ai acordat initial consimtamantul; retragerea consimtamantului nu va afecta legalitatea prelucrării datelor tale pe care am realizat-o inainte de retragere.

9.1.8. Dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere. Ai dreptul de a depune o plangere la autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal cu privire la prelucrarea datelor tale de catre noi sau in numele nostru.

9.2. CUM ITI POTI EXERCITA DREPTURILE TALE

Pentru a exercita unul sau mai multe dintre aceste drepturi (inclusiv dreptul de a iti retrage consimtamantul, atunci cand iti prelucram datele pe baza acestuia) sau pentru a adresa orice intrebare despre oricare dintre aceste drepturi sau orice prevedere din aceasta nota de informare sau despre oricare alte aspecte ale prelucrarii datelor tale de catre noi, te rugam sa folosesti oricand doresti detaliile de contact de pe site si din aceasta nota.

Vom incerca sa raspundem cat mai rapid si complet tuturor intrebarilor si preocuparilor talesi sa facilitam exercitarea drepturilor tale.

De asemenea, poti exercita oricare dintre aceste drepturi (inclusiv dreptul de a iti retrage consimtamantul in scop de marketing, atunci cand iti prelucrăm datele pe baza acestuia) prin comunicare printr-un mail catre hello@myhealthylifestyle.ro .

  1. CE SE POATE INTAMPLA DACA NU NE FURNIZEZI DATELE TALE

Nu ai o obligatia de a ne furniza datele tale cu caracter personal pe care le-am mentionat in acest document. Cu toate acestea, daca nu ne oferi datele mentionate in aceasta nota de informare nu va fi posibil pentru noi saiti prestam serviciile pe care le soliciti.

  1. INEXISTENTA UNUI PROCES DECIZIONAL AUTOMATIZAT

Respectul nostru pentru datele tale include faptul ca le acordam atentia umana necesara, prin intermediul personalului nostru. In conditiile actuale, in calitate de utilizator al serviciilor noastre, nu vei face obiectul unei decizii a noastre bazate exclusiv pe prelucrarea automata a datelor tale (inclusiv crearea de profiluri) care sa produca efecte juridice cu privire la tine sau care sate afecteze intr-un mod similar intr-o masura semnificativa.

  1. CAND SE APLICA ACEASTA NOTA DE INFORMARE

Aceasta nota de informare se aplicain legatura cu serviciile pe care ti le prestam si produsele pe care le achizitionezi de la noi. Aceasta nota nu se aplicain legatura cu servicii sau produse oferite de alte companii sau persoane fizice, inclusiv cele prestate de partenerii „Myhealthylifestyle.ro”sau despre care te informam in alt mod.

  1. MODIFICARILE ACESTEI NOTE DE INFORMARE

Este posibil sa revizuim aceasta nota periodic sisa o postam pe website-ul nostru.

  1. CE SEMNIFICA TERMENII PE CARE I-AM FOLOSIT IN ACEASTA NOTA

“Myhealthylifestyle.ro” este un site web de tip blog si servicii de tip Consiliere Nutritie Holistica si Lifestyle, ce furnizeaza informatii online despre un stil de viata sanatos, echilibrat caracterizat printr-o energie si vibratie inalta ce nu se limiteaza doar la aliementatia bazata pe produse de origine vegetala, integrale si neprocesate, dar incoroporand si si alte elemente indispensabile precum gandirea pozitiva si evoluata, motivatia, starea de spirit, miscarea, relaxarea, imbunatatirea continua a nivelului energetic si vibrational, disciplina si organizarea care ne sunt necesare pentru a adopta si mentine corpul fizic, cel mental si spiritual in armonie.

Utilizator” reprezinta persoana care acceseaza site-ul web “Myhealthylifestyle.ro”prin intermediul unui telefon mobil (smartphone)/tableta/computer si foloseste informatiile prezentate pe site in scopuri personale precum imbunatatirea stilului de viata sau chiar schimbarea acestuia. Prin folosirea redirectionarilor de pe site-ul “Myhealthylifestyle.ro”, “Utilizatorul” acceseaza alte site-uri cu informatii relevante legate de acel articol.

Terti” reprezinta altii decat “Myhealthylifestyle.ro” sau “Utilizatorii” acestui site.

Autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal: o autoritate publica independenta care, potrivit legii, are atributii referitoare la supravegherea respectarii legislatiei protectiei datelor cu caracter personal.

In Romania, aceasta autoritatea de supraveghere a prelucrarii datelor cu caracter personal este Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

Categorii speciale de date cu caracter personal (date cu caracter personal sensibile/date sensibile): datele cu caracter personal care: dezvaluie originea rasiala sau etnica, opiniile politice, confesiunea religioasa sau convingerile filozofice sau apartenenta la sindicate; datele genetice; datele biometrice pentru identificarea unica a unei persoane fizice; datele privind sanatatea, viata sexuala sau orientarea sexuala a unei persoane fizice.

Date cu caracter personal: orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila (denumita „persoana vizata”). O persoana fizica este identificabila daca poate fi identificata, direct sau indirect, in special prin referire la un element de identificare, de exemplu: nume, numar de identificare, date de localizare, identificator online, unul/mai multe elemente specifice, proprii identitatii fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale a respectivei persoane. Astfel, de exemplu, in notiunea de date cu caracter personal sunt incluse urmatoarele: numele si prenumele; adresa de domiciliu sau de resedinta; adresa de email; numarul de telefon; codul numeric personal (CNP); diagnosticul stabilit (sunt date sensibile); date genetice (sunt date sensibile); date bimoetrice (sunt date sensibile); date de geolocatie.

Categoriile de date cu caracter personal despre tine pe care le prelucram sunt enumerate mai sus.

Operator: persoana fizica sau juridica care decide de ce (in ce scop) si cum (prin ce mijloace) sunt prelucrate datele cu caracter personal. Potrivit legii, raspunderea pentru respectarea legislatiei referitoare la datele cu caracter personal revine in primul rand operatorului.

In relatia cu tine, noi suntem operatorul, iar tu esti persoana vizata.

Persoana imputernicita: orice persoana fizica sau juridica care prelucreaza date cu caracter personal in numele operatorului, alta decat angajatii operatorului.

Persoana vizata: persoana fizica la care se refera (careia ii „apartin”) anumite date cu caracter personal. In relatia cu noi (operatorul), tu esti persoana vizata.

Prelucrare a datelor cu caracter personal: orice operatiune/set de operatiuni efectuata/efectuate asupra datelor cu caracter personal sau asupra seturilor de date cu caracter personal, cu sau fara utilizarea mijloacelor automatizate; de exemplu: colectarea, inregistrarea, organizarea, structurarea, stocarea, adaptarea sau modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, divulgarea prin transmitere, diseminarea sau punerea la dispozitie in orice alt mod, alinierea sau combinarea, restrictionarea, stergerea sau distrugerea respectivelor date cu caracter personal/seturi de date cu caracter personal. Acestea sunt doar exemple.

Practic, prelucrarea inseamna orice operatiune asupra datelor cu caracter personal, indiferent daca se face prin mijloace automate sau manuale.

Stat tert: un stat din afara Uniunii Europene si a Spatiului Economic European.

Apreciem atentia pe care ne-ai acordat-o citind tot acest material.

Daca ai orice comentarii, sugestii, intrebari sau preocupari cu privire la orice informatii din aceasta nota sau cu privire la orice alte aspecte referitoare la prelucrarea datelor tale pe care o realizam, te rugam sa nu eziti sa ne contactezi. In functie de preferintele tale, ne poti contacta prin oricare dintre canalele de comunicare de mai jos. Intreaga noastra echipava depune toate eforturile rezonabile pentru a ne asigura caiti raspundem cat mai rapid si complet.

Datele noastre de contact sunt:

Email: hello@myhealthylifestyle.ro

Telefon: 0751792099

 

Iti multumim,

Cristina Catlabuga

Certified Holistic Nutritionist & Lifestyle Coach

Fondatoare www.myhealthylifestyle.ro